DBS14 doe het zelf droogbouw vloerverwarming

Retourprocedure

Heatnet garandeert een perfecte staat van haar producten, die precies datgene doen wat ze je beloven. 

Toch kan het, om wat voor reden dan ook, voorkomen dat je niet 100% tevreden bent over jouw aankoop. In dit geval kun je bij de Heatnet-webshop gekochte producten ruilen of retourneren binnen 14 dagen, ingaande op de dag van ontvangst.

Neem hiervoor altijd eerst contact op met onze helpdesk (helpdesk@heatnet.nl).

Wanneer je toch besluit het product te retourneren, dan ontvang je van ons per e-mail een “Return Merchandise Authorization (RMA) formulier”.

Print het formulier uit, vul het zorgvuldig in en stuur het samen met het product en het leveringsbewijs/aankoopbewijs terug naar Heatnet Ons adres vindt je op het RMA-formulier.

Na ontvangst van jouw retourzending, mits onbeschadigd en in de originele verpakking, storten wij het volledige aankoopbedrag binnen 30 dagen terug op jouw bankrekeningnummer (IBAN).

Heb je een klacht na het verstrijken van het retourtermijn van 14 dagen? Wij doen ons best om samen met jou tot een oplossing te komen. Neem in dit geval ook contact op met onze helpdesk (helpdesk@heatnet.nl).

.

.

Information zur Online-Streitbeilegung gemäß Art. 14 § 1 ODR-VO (Online-Streibeilegungs-Verordnung):

Die Europäische Kommission stellt eine Plattform zur Online-Streitbeilegung (OS) bereit, die Sie hier finden: (http://ec.europa.eu/consumers/odr. Verbraucher haben die Möglichkeit, diese Plattform für die Beilegung von Streitigkeiten über online getätigte Käufe oder abgeschlossene Dienstleistungsverträge zu nutzen.