DBS14 doe het zelf droogbouw vloerverwarming

Diverse systemen

Diverse systemen

Subcategories

 • ROBOT Easy Flex HC
 • Watts Smart Home System
  WATTS Smart Home Systeem

  WIFI Watts Smart Home Systeem 868Mhz

  Watts Industries zet met zijn Smart Home system een volwaardig en goede functionele WIFI zoneregeling op de markt welke naadloos samenwerk met het reeds bestaande systeem, dus ook met de reeds bestaande RF kamerthermostaten.

  De belangrijkste kenmerken

  •Op ieder moment te controleren en te reguleren
  •Gemakkelijk toepasbaar
  •Gebruikersvriendelijke touchscreen
  •Maximaal 48 verschillende ruimtes
  •Geschikt voor: verwarming, koeling, verlichting en elektrische apparaten
  •Contact via WiFi via een app

  Watts Smart Home Central wifi

  • De nieuwe Watts Smart Home Central stelt de gebruiker in staat om op ieder moment het systeem te controleren en te reguleren.
  • Gemakkelijk toepasbaar met alle RF02-systemen van onze Watts-range.
  • Voorbereid om in te bouwen in een contactdoos (230 V voeding) of met een standaard overal te plaatsen waar u dit wenst (met adapter).
  • Tot 48 zones aanstuurbaar! Verwarming, koeling, verlichting en allerlei apparatuur is te schakelen.
  • Indicatie van energieverbruik per ruimte.
  • Software update mogelijk met micro SD-kaart

  Smart Home Systemen worden steeds meer toegepast om comfort, verlichting e.d. te kunnen schakelen en aan te sturen. Deze systemen kunnen worden benaderd via internet via een vaste of een wifi verbinding voor Windows, IOS, Android en/of Blackberry besturingssystemen.
  De mogelijkheden zijn enorm en voor tal van systemen toe te passen zoals: elektrische verwarming, cv verwarming, vloerverwarming, warmen of koelen, verlichting, garagedeuren etc etc.

  Het Watts Vision Smart Home systeem bestaat uit een compleet pakket om uw verwarmingssysteem te regelen. Met het systeem is het mogelijk om in tot 50 verschillende ruimten de temperatuur onafhankelijk van elkaar te regelen.
  Geschikt voor alle verwarmingssystemen:
  - vloerverwarming
  - radiatoren
  - combinatie vloerverwarming + radiatoren
  - elektrische vloerverwarming

  Aangesloten op:
  - CV-ketel
  - stadsverwarming

  Het centrale touch screen bedieningspaneel is uitgerust met een micro-SD lezer.
  Wanneer er nieuwe software voor het systeem beschikbaar is, kunt u deze zeer eenvoudig downloaden en weer uploaden in het centrale bedieningspaneel van het Smart Home Systeem.

  Het Smart Home System kan via uw smartphone worden bediend middels een speciale (kosteloze) App voor IOS of Android.

  Het draadloze systeem kan eenvoudig worden geïnstalleerd, zonder hak- en breekwerkzaamheden, in bestaande zowel als nieuwe woningen of gebouwen.

  Heat5net biet u de diverse componenten waarmee u naar wens uw eigen systeem kunt inrichten, maar ook kant en klare sets voor bijvoorbeeld de regeling van uw woning waarin alleen maar wordt verwarmd met radiatoren. 
 • Neo-Stat zoneregeling
 • Neo-Air zoneregeling
 • Plugwise

  Regel in elke kamer een eigen temperatuur. Zo kun je comfortabel stoken in de kamers die je gebruikt en bespaarje energie in de kamers die je niet gebruikt. Goed om te weten, je kunt altijd uitbreiden.

  De Plugwise zone-regeling voor vloerverwarming, radiatoren en convectoren is uniek. Het Plugwise systeem verwarmt uw eigen nest sneller, comfortabeler en bovenal zuiniger.
  Waarom?

  De Plugwise regeling analyseert op een vernuftige manier het opwarm- en afkoelgedrag per kamer en regelt zo efficiënt mogelijk de temperatuur. Een bijkomend voordeel is dat ook het complexe waterzijdig inregelen van jouw verwarmingsinstallatie in de meeste gevallen overbodig wordt.

  Goed voor het milieu en comfortabel voor jou. Eenvoudig en snel te installeren. Graag vertellen wij je alle ins en outs van onze zoneregeling.

  De Plugwise Home Automation-producten communiceren volgens de open Zigbee-standaard "Home Automation 1.2". Vooralsnog worden Plugwise HA-producten aangestuurd door Home Automation Gateways, zoals Homey en Smart Life. Binnenkort zal er een update plaatsvinden waardoorje met de Plugwise Adam je HA 1.2-producten kunt aansturen.

  .

  Waarom zou uw voor deze Zoneregeling van Plugwise kiezen?

  * Plugwise biedt een zeer gunstige prijs/kwaliteit verhouding;

  * De installatie is eenvoudig en snel te realiseren;

  * Makkelijk uit te breiden;

  * Bijzonder geschikt voor OpenTherm (OT) ketels;

  * Past op alle moderne radiatoren met een thermostatische radiatorkraan zonder uw verwarmingssysteem leeg te laten lopen;

  * Past ook op oudere radiatoren met een klassieke radiatorkraan. Hiervoor is nodig dat u voor aanvang van de installatie het water uit de verwarming laat lopen en nadien opnieuw vult;

  * Betaalde professionele installatieservice is mogelijk;

  * Desgewenst kunt u uw cv-installatie middels de Adam ook op afstand laten bewaken door uw installateur tegen een kleine bijdrage;

  * De Plugwise zoneregeling is op afstand te bedienen (binnen- en buitenshuis) met handige app.

  * De zoneregeling is ook handmatig per vertrek te regelen met Lisa.

 • 4ZONE Zoneregeling
 • Heatapp

  Heatapp

There are 40 products.

Showing 1-20 of 40 item(s)

Active filters