DBS14 doe het zelf droogbouw vloerverwarming

Koelen

Koelsystemen

Moderne oppervlaktekoelsystemen zijn meer dan alleen airconditioning. Het is een oplossing die ongekend comfort garandeert. Het geheim ligt in het gebruik van plafondgemonteerde koelpanelen.

Plafond koelsystemen

Plafondkoeling zorgt voor thermisch comfort, energiebesparing en esthetiek, het is een koelsysteem dat zelfs de meest veeleisende zal voldoen.

Hoe werkt het

Het geheim ligt in het gebruik van plafondgemonteerde koelpanelen. Volgens de natuurwetten gaat de massa van warme lucht omhoog, terwijl die van koele lucht naar beneden gaat. Waarom zou je het niet gebruiken? Het is zo eenvoudig - door de plafonds te koelen, verlagen we de temperatuur van de verwarmde lucht, zodat deze langzaam en gelijkmatig begint te vallen. Warme lucht raakt het gekoelde plafond en valt zwaarder naar beneden. Het is moeilijk om een ​​comfortabelere oplossing te vinden.

Wat zijn de voordelen?

Zonder twijfel is plafondkoeling een uitstekende keuze. Water dat in de pijpen van de systeempanelen circuleert, koelt de warme luchtmassa's, die vervolgens naar beneden gaan. De zachte afdaling van de gekoelde lucht is aangenaam, het heeft niets te maken met de koude en irriterende bovenste luchtwegen van airconditioners.
Plafondkoeling garandeert niet alleen comfort in een kamer die op deze manier is voorzien van airconditioning. Het produceert geen geluid, genereert geen vocht, het is absoluut hygiënischer dan klassieke airconditioners.

Werk in uitvoering

We werken momenteel aan moderne plafondkoelsystemen die de meest veeleisende klanten kunnen ontmoeten. We zijn op zoek naar innovatieve, economische en efficiënte oplossingen.

Er zijn 5 producten.

Item 1-5 van 5 in totaal item(s)

Actieve filters