DBS14 doe het zelf droogbouw vloerverwarming

4ZONE WIFI Zoneregeling

Heatnet biedt tal van smart oplossingen voor klimaatbeheersing. 

Wil jij je huis slimmer maken als het gaat om comfort en energieverbruik? Dan biedt Heatnet altijd een passende oplossing.

Door bijvoorbeeld één van de Heatnet thermostaten of draadloze radiatorknoppen te kiezen maak jij je huis al slimmer; je huis wordt dan namelijk alleen verwarmd als dat nodig is.

De Heatnet thermostaten zijn gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te installeren

Populair is met name de smart thermostaten van 4ZONE. De 4ZONE thermostaten zijn gebruiksvriendelijk en eenvoudig te installeren. 

Besparen hoeft geen minuut langer meer te duren op deze wijze. Met de Smart Life APP  pas je eenvoudig je persoonlijke instellingen aan. 

Op die manier heb je altijd en overal toegang tot je verwarmingssysteem. 

De smart 4ZONE oplossingen vallen daarnaast op door een strak en trendy design. 

Besparen is mooi, het oog wil toch ook graag wat. Tado biedt het beide en koppelt uitstraling aan functionaliteit.

Bespaar met de radiatorknoppen op je maandelijkse energierekening.

Heatnet biedt producten die prima samen werken met HomeKit van Apple. 

Kwestie van de APP openen en een nieuwe accessoire toevoegen. Je wijst zelf de slimme thermostaat vervolgens toe aan een kamer binnen de APP. 

Ook met de radiatorknoppen bespaar je op de energienota. Hoe? Heel eenvoudig door de radiatorknoppen die je hebt te vervangen door de draadloze radiatorknoppen. Zo zie je maar; besparen op je energierekening hoeft helemaal niet moeilijk te zijn.

Heatnet biedt diverse thermostaten en regelingen die een alternatief bieden voor o.a. de Tado en Honeywell EVOHOME producten

Qua aantallen functies en de gebruiksvriendelijkheid van de producten is het wellicht goed om eens te kijken naar het 4ZONE  of Watts Smart Home Systems programma.

De keuzes voor smarthome producten zullen gebaseerd moeten worden op jouw persoonlijke situatie, dus weeg goed de voor- en nadelen van de diverse merken tegen elkaar af.

Er zijn 16 producten.

Item 1-16 van 16 in totaal item(s)

Actieve filters