DBS14 doe het zelf droogbouw vloerverwarming

Plugwise

Regel in elke kamer een eigen temperatuur. Zo kun je comfortabel stoken in de kamers die je gebruikt en bespaarje energie in de kamers die je niet gebruikt. Goed om te weten, je kunt altijd uitbreiden.

De Plugwise zone-regeling voor vloerverwarming, radiatoren en convectoren is uniek. Het Plugwise systeem verwarmt uw eigen nest sneller, comfortabeler en bovenal zuiniger.
Waarom?

De Plugwise regeling analyseert op een vernuftige manier het opwarm- en afkoelgedrag per kamer en regelt zo efficiënt mogelijk de temperatuur. Een bijkomend voordeel is dat ook het complexe waterzijdig inregelen van jouw verwarmingsinstallatie in de meeste gevallen overbodig wordt.

Goed voor het milieu en comfortabel voor jou. Eenvoudig en snel te installeren. Graag vertellen wij je alle ins en outs van onze zoneregeling.

De Plugwise Home Automation-producten communiceren volgens de open Zigbee-standaard "Home Automation 1.2". Vooralsnog worden Plugwise HA-producten aangestuurd door Home Automation Gateways, zoals Homey en Smart Life. Binnenkort zal er een update plaatsvinden waardoorje met de Plugwise Adam je HA 1.2-producten kunt aansturen.

.

Waarom zou uw voor deze Zoneregeling van Plugwise kiezen?

* Plugwise biedt een zeer gunstige prijs/kwaliteit verhouding;

* De installatie is eenvoudig en snel te realiseren;

* Makkelijk uit te breiden;

* Bijzonder geschikt voor OpenTherm (OT) ketels;

* Past op alle moderne radiatoren met een thermostatische radiatorkraan zonder uw verwarmingssysteem leeg te laten lopen;

* Past ook op oudere radiatoren met een klassieke radiatorkraan. Hiervoor is nodig dat u voor aanvang van de installatie het water uit de verwarming laat lopen en nadien opnieuw vult;

* Betaalde professionele installatieservice is mogelijk;

* Desgewenst kunt u uw cv-installatie middels de Adam ook op afstand laten bewaken door uw installateur tegen een kleine bijdrage;

* De Plugwise zoneregeling is op afstand te bedienen (binnen- en buitenshuis) met handige app.

* De zoneregeling is ook handmatig per vertrek te regelen met Lisa.

* Het Plugwise systeem vereist een stabiele internetverbinding

plugwise

Er zijn 4 producten.

Item 1-4 van 4 in totaal item(s)

Actieve filters