DBS14 doe het zelf droogbouw vloerverwarming
  • -20%
Drytec
search
  • Drytec
  • Drytec

Drytec

€ 71,90
€ 57,52 20% korting
Inclusief belasting
Drytec afm.: 1100x600x0,4mm 112Watt/m2
Aantal

Gemakkelijk. Droog. Makkelijk te installeren.
Verwarmingsfolie voor directe bevestiging op onderconstructies van gipsplaten van plafonds en wanden.

.

E-NERGY CARBON DRYTEC is geoptimaliseerd voor droogbouw. De focus van E-NERGY CARBON DRYTEC ligt op snelle en ongecompliceerde installatie. 

De nieuw ontwikkelde verwarmingsfolie wordt eenvoudig op het staanderframe of de onderconstructie van het verlaagde plafond bevestigd voordat de definitieve gipsplaten worden geplaatst.

E-NERGY CARBON DRYTEC wordt voornamelijk gebruikt waar vlakvulwerkzaamheden niet mogelijk zijn of een aanzienlijke extra inspanning betekenen - van module- en containerbouw tot de industriële prefabricage van geprefabriceerde huizen tot de eenvoudige uitbreiding van woonzolders.

.
De DRYTEC uitvoering bestaat uit een centrale 410 mm brede verwarmingszone (elektrisch actief oppervlak) en aan beide zijden van de verwarmingszones. 95 mm brede montagestrips.

De bevestiging strips worden gebruikt voor de bevestiging van de verwarmingszones aan de onderconstructie en kan gemakkelijk worden doorboord met schroeven of nietjes tijdens de installatie zonder de elektrisch actieve verwarmingszones te beschadigen. Foutstromen met metalen
substructuren worden op deze wijze permanent vermeden.

.

Zie voor uitgebreide informatie:http://drytec.nl/

.

Bekijk hier de video