DBS14 doe het zelf droogbouw vloerverwarming

2-Wegklep knelkoppelingen TM

€ 53,72
Inclusief belasting

2 Wegklep: elektrisch bedienbare klep voor stadsverwarming voor buis 15, 22 of 28mm inclusief knelkoppelingen, 230 Volt

Diameter buis
Aantal

2 Wegklep: elektrisch bedienbare klep voor stadsverwarming voor buis 15, 22 of 28mm inclusief knelkoppelingen, 230 Volt

Bij stadsverwarming wordt in de regel de verwarming geregeld door één kamerthermostaat: is de kamer waar deze thermostaat hangt op temperatuur, dan sluit de klep van de stadsverwarming en worden alle andere radiatoren in de woning ook niet meer warm. Hierdoor ontstaan, zeker bij het gebruik van vloerverwarming op de begane grond ongewenste situaties: beneden lekker warm en boven ijskoud.

Bij stadsverwarming is het zeer eenvoudig (en voordelig) om de temperatuurregeling van de begane grondverdieping, waar bijvoorbeeld vloerverwarming ligt, te ontkoppelen van de andere verdiepingen.

De temperatuur op alle etages en alle vertrekken kan door het plaatsen van deze regelklep in de aanvoer van de vloerverwarmingsverdeler onafhankelijk van elkaar geregeld worden.

Een aanzienlijke verhoging van het comfort in uw woning, voor een relatief lage investering.

 

Met behulp van deze elektrisch bedienbare klep (ventiel), te plaatsen in de aanvoer van de verdeler van de vloerverwarming (of in de aanvoer naar alle radiatoren op de begane grond: dat is afhankelijk van hoe de installatie is gelegd), is het bij stadsverwarming zeer goed mogelijk om de vloerverwarming (of radiatoren) op de begane grond onafhankelijk te regelen van de overige radiatoren in de woning.

De set bestaat uit een standaard thermische klep gemonteerd op een ventiel met knelkoppelingen. (leverbaar voor 15, 22 of 28 mm buisdiameter)

Deze klep/motor combinatie kan geregeld worden met een eenvoudige thermostaat (in bestaande bouw leveren we daarvoor bij voorkeur een draadloze thermostaat)

 
Technische gegevens

Aansluiting: Knel Aansluitmaat: 15 mm  

Voeding: 230 V