DBS14 doe het zelf droogbouw vloerverwarming
NeoAir draadloze thermostaten
search
  • NeoAir draadloze thermostaten
  • NeoAir draadloze thermostaten
  • NeoAir draadloze thermostaten
  • NeoAir draadloze thermostaten
  • NeoAir draadloze thermostaten
  • NeoAir draadloze thermostaten
  • NeoAir draadloze thermostaten
  • NeoAir draadloze thermostaten
  • NeoAir draadloze thermostaten
  • NeoAir draadloze thermostaten

NeoAir draadloze thermostaten

€ 69,01
Inclusief belasting

NeoAir Draadloze thermostaten

De NeoAir is een volledig draadloze, met app-controleerbare oplossing voor verwarming & warm water.

Zowel de UH8-RF als de RF-Switch ontvangers zijn compatibel met de neoAir.

Kies uw kleur: Wit
Aantal

Kan toegepast worden als Zonethermostaat

NeoAir Draadloze thermostaten

De NeoAir is een volledig draadloze, met app-controleerbare oplossing voor verwarming & warm water.

Zowel de UH8-RF als de RF-Switch ontvangers zijn compatibel met de NeoAir.

 .

Graag bij uw bestelling de juiste gewenste kleur aangeven:

Platimum Silver / Sapphire Black / Glacier White

.

De NeoAir kan op de muur worden gemonteerd of op de neoAir-standaard geplaatst. Eenmaal gekoppeld met de RF-Switch & neoHub kan u uw verwarmings- & warmwatersysteem regelen met uw iOS of Android Phone.

De NeoAir kan communiceren met andere NeoStats in uw huis of rechtstreeks met de NeoHub. De NeoPlug of Boost kan worden gebruikt om, indien nodig, de communicatieafstand uit te breiden.  De NeoHub communiceert met de Heatmiser Cloud server, wat betekent dat geen vast IP-adres of technische computerkennis nodig is.

De NeoKits worden geleverd met alles wat u nodig heeft om uw verwarming & warm water vanaf elke willekeurige locatie te kunnen regelen via uw smartphone.

Vanaf het moment dat u de NeoApp op uw mobiel toestel downloadt en installeert, zal u ervan staan kijken hoe gemakkelijk u via uw smartphone toegang heeft tot uw multizoneverwarmingssysteem.

Dankzij de functie Geo Locatie is het zelfs gemakkelijker om uw energieverbruik te beperken. Neo zal de temperatuur in uw huis verlagen als het vaststelt dat de laatste persoon het huis verlaten heeft en de verwarming opnieuw aanzetten wanneer de eerste persoon op de terugweg is.

Multizoneregeling: U kunt tot 32 zones op uw Neo-systeem regelen en kan bovendien andere woningen toevoegen!

Heatmiser Neo werkt op de iPhone, iPad, Apple Watch, maar ook op de Android & Windows Phone en u kan de App met alle huisgenoten delen.

locatie kan regelen.

Uw systeem upgraden is heel eenvoudig: u moet enkel uw huidige thermostaat op netspanning vervangen door de nieuwe neoStat en de neoHub aansluiten op uw router. Vanaf dan kan u uw verwarmingssysteem regelen met uw iOS, Android of Windows Phone.

Neo werkt op basis van een netwerk en routeert automatisch de communicatiegegevens binnen uw huis via andere neoStats. De neoHub communiceert met de Heatmiser Cloud server, wat betekent dat geen vast IP-adres of technische computerkennis nodig is.

Dankzij de automatische updates kan u genieten van al onze laatste software-updates.

 

GEO LOCATIE – MEERDERE GEBRUIKERS TOEGESTAAN

Wanneer u Geo Locatie op Neo instelt, geeft u een vertrek- en terugkeerpunt aan. Indien u die punten passeert, zal Neo de temperatuur in uw woning automatisch aanpassen.

Geo Locatie op Neo werkt met meerdere gebruikers. Vandaar dat de verwarming slechts uitgeschakeld zal worden wanneer de laatste persoon het huis verlaten heeft en opnieuw ingeschakeld zal worden wanneer de eerste persoon terugkeert

PUBLIEKE API

Onze publieke API (JSON) maakt het voor externe integratiebedrijven mogelijk ons Neo-netwerksysteem te integreren met toonaangevende merkproducten voor thuisautomatisering zoals Control4 en Crestron.

DRAADLOOS NETWERK

De neoStat en neoAir communiceren draadloos met de neoHub om een betrouwbaar en schaalbaar netwerksysteem aan te bieden. De neoStat op netspanning herhaalt automatisch het datasignaal van een andere neoStat/neoAir in huis. Indien er geen neoStats geïnstalleerd zijn, communiceert de neoAir rechtstreeks met de neoHub en zo kunnen de neoPlug of RF-Boost gebruikt worden om de communicatieafstand uit te breiden.

PROFIELEN

Profielen bieden de mogelijkheid om een reeks comfortniveaus voor een groep kamers te bewaren. Daarna kan u de profielen snel oproepen via uw smartphone & tablet en de comfortniveaus in de thermostaat opheffen. Eenvoudig, effectief, tijdsbesparend, maar ook energie-efficiënt.

Lokaal beheer

Is de internetverbinding verbroken, dan kan u het verwarmingssysteem in huis toch nog bedienen door middel van de keypad van de thermostaat. Zodra de internetverbinding hersteld is, zal uw neoHub automatisch terug inloggen op de Cloud server en de app control opnieuw inschakelen.

GEDEELDE TOEGANG

Met Neo kan u de toegang tot uw verwarmingssysteem delen met anderen. U kan zelf beslissen welk toegangsniveau u geeft. Ideaal voor huurwoningen of wanneer u toegang wil geven aan het bedrijf dat uw systeem onderhoudt.

 

MESH NETWERK
De neoStat en neoAir communiceren draadloos met de neoHub om een betrouwbaar en schaalbaar netwerksysteem aan te bieden. De neoStat op netspanning herhaalt automatisch het datasignaal van een andere neoStat/neoAir in huis. Indien er geen neoStats geïnstalleerd zijn, communiceert de neoAir rechtstreeks met de neoHub en zo kunnen de neoPlug of Boost gebruikt worden om de communicatieafstand uit te breiden.

Specificaties / Functies

NeoAir
App Control Ja
Temperatuurbereik 05-35C
5/2-dagenprogrammeerbaar Ja
7-dagenprogrammeerbaar Ja
24-uurs modus 4
Aantal warmteniveaus 4
Optimale start Ja
Vakantiefunctie Ja
Toetsvergrendeling Ja
Temperatuur aanhouden Ja
Op afstand te bedienen luchtsensor Ja
Vloersensormodus Ja
Vloersensor inbegrepen Nee
Max. schakelstroom RF
Voeding 4 x AAA Batteries (neoAir)